29 augusti 2011

FÖDELSEDAG

Igår var min födelsedag. Jag fick besök av mor, barn med män, och mina fem barnbarn.
Alltid lika kul när de kommer. Middag , godis och fika, sen var vi ganska mätta. Barnbarnen roade sig med att blåsa ballonger ,blåser så ögonen går i kors, men kul hade dom. Roligast är det när de smäller. Den här fina presenten fick jag av mina fina flickor med familjer. Ska bli kul att gå och se.

Av mamma Eva och Yngve fick jag de här böckerna, som jag hade önskat mig. Det finns så mycket gott och onyttigt i dom, men det blir inga kalorier att bara läsa...om man kan hålla sig till det.


Av sambon fick jag bla. också en bok jag hade önskat, SY heter den, många inspirerande bilder i den. Jag fick också ett så fint dörrstopp i cement, som inhandlades på marknaden i Mullhyttan (där jag var i sommar och sålde mina smycken), plus pengar så jag kan handla nåt jag gärna vill ha. Tack, alla för de fina presenterna.

Ha det gott / Monika


3 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Hej
Jag får buga och gratulera i efterskott!
Du verkar ha haft en trevlig dag. Vi kanske ses på formex vi brukar ju stöta på varandra där.
Sen ses vi väll till Skörde festen.

Kram Helen

Linda sa...

Vilka fina presenter du fick Monika! Kram Linda

Min plats i solen sa...

Ett stort GRATTIS i efterskott på din födelsedag Monika och vilket häligt firande. Det är du sannerligen värd! Och vad kul att gå och titta på Rhapsody in Rock. :)

Leilas böcker är underbara och jag rekommenderar dig att inte bara titta utan också testa några recept. Jag har än så länge inte blivit besviken en endaste gång och ibland får man unna sig något riktigt gott och onyttigt. ;)

Tack snälla rara Monika för dina rara och värmande ord hos mig. Jag blir alltid lika glad över din omtanke och värme. Det betyder mycket ska du veta. Kram.

Njut av en riktigt fin helg och jag hoppas att solen strålar hos er också.

Kram Lotta