13 augusti 2016SEMESTER 2016 i
Seattle


Nu har det hänt , vi har varit i USA.
Jag har flugit , för första gången , som vuxen. I Seattle har vi varit. Mats gillar ju flygmaskiner , och där ligger Boeings fabrik.
Så där var vi......Mycke har vi sett, valsafari , Boeingfabriken , åkt buss, kors å tvärs , åkt båt några gånger åsså flyget. Det gick över förväntan. Det tog tio timmar från Frankfurt , länge. Men helt ok. Vi gör nog om det nån gång , fast något annat ställe.

Monika3 kommentarer:

The Swedish Wildflower sa...

Åhhh, vad glad jag blir att läsa ditt inlägg Monika! :) Jag vet ju hur rädd du är för att flyga (lika rädd som jag är) och vilken utmaning detta var för dig. Heja dig! Vad modig du var och vilken fin semester ni fick. Roligt också att höra att resandet gav blodad tand och att du kan tänka dig att åka iväg på en ny resa. :)

Kram på dig du modiga kvinna.♥

The Swedish Wildflower sa...

Kram på dig fina Monika och tack för dina värmande ord hos mig. Tack du härliga!♥

Trevlig helg!

Kram Lotta

The Swedish Wildflower sa...

Kära Monika!Jag hoppas att du har det bra vännen och att du njuter av sköna sommardagar tillsammans med nära och kära? Och jag hoppas att du växte av modet att våga möta din rädsla och att det kanske blivit fler flygresor sedan sist? Jag är så stolt över dig.
Jag önskar dig en fantastiskt fin sommar Monika och även om jag nu slutar blogga och lämnar bloggvärlden kommer jag som alltid fortsätta kika in här hos dig ibland för att se om det har dykt upp en uppdatering och läsa om hur du har det. Tusen tack du underbara människa för all glädje, värme och vänskap som du visat i mina kommentarfält genom åren. Du som hängt med nästan hela resan. Tack för dina vackra smycken som glädjer mig och mina döttrar dagligen och för ditt omtänksamma och varma sätt.Du är en pärla kära Monika.

Sköt om dig!♥

Kram Lotta