21 oktober 2012

SYFESTIVAL

I Lördags var jag på Syfestivalen i Stockholm. Jag och en massa andra handarbetsintresserade kvinnor var där. Männen var nog hemma och " lagade" bilen, för de var lätträknade , de som var där. Min sambo var med till Stockholm, men inte med på mässan.
Jag var på några workshops, lärde mig lite om att tagla. Så detta armband gjorde jag.
 
 

Försökte mig också på att virka kärleksknutar. Garnet var väl inte det lättaste att öva med , men det blir kanske bättre nästa gång.

 
 
Med andra ord , en trevlig lördag i Stockholm trots ruskväder.
 
Ha det gott/ Monika ♥2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Vad inspirerande det låter med syfestival Monika. Roligt att träffa likasinnade och lära sig nya saker. :)

Det hade kanske vrit något för min yngsta dotter som tillverkar sina egna armband likt det du visar. Hon är helt klart den som har fått pysselgenen i vår familj. :)

Tack för de fina berlockerna som jag och döttrarna bär med stolthet och glädje. Så fina! :)

Vill också passa på och tacka dig för all omtanke, värme och bloggkärlek i mitt kommentarfält dagarna efter branden hos oss. Tänk att någon man aldrig har träffat kan visa så mycket omtanke om en. Det är stort och betyder mycket. Tack du fina vän.♥

Jag hoppas att du får en riktigt fin helg Monika.

Stor kram
Lotta

Min plats i solen sa...

Tusen och åter tusen tack kära Monika för den fantastiskt fina gåvan som fann sin väg till min brevlåda. Du är helt fantastisk! Du anar inte vad rörd och glad jag blev för både kort och dessa helt ljuvliga rosa sockar. Så fina och de kommer verkligen att värma gott i min skrivlya nu när det är riktigt kalla golv där. Tack och stor kram!♥

Ha en fin onsdag kära vän!

Kram Lotta