05 juli 2011

SKÅNE...är så FINT!!!

I Torsdags åkte vi till Skåne, först blev det fältdagar i Borgeby, VILKET område med maskiner och tillbehör för allt inom lantbruk. STORT!!
Fredagen tillbringade vi på Ven. Så fint. Vi hyrde cyklar, och trampade runt ön, riktigt bra turistväder var det också. De fyra kommande bilderna är från Ven.
Jag har också varit med på KULLAMARKNADEN i Jonstorp. Trevligt , kul att träffa nya människor, och att få sälja smycken.
En fin utsikt från en höjd på Ven.
Vi stannade här och åt lax och potatissallad till lunch, härlig utsikt hade vi, sen fortsatte vi på cykeln mot Tycho Brahes museum.
Här är fler bilder från fina ön VEN.
SKÅNE är så fantastiskt fint.
Vi har varit i Borgeby på fältdagar, där visades detta vidunder, en maskin man tar upp sockerbetor med , tror jag att det är ( den röda maskinen ,övre bild). Den gröna CLAAS-traktorn skulle nog sambon gärna vara ägare till.
Ha det gott/ Monika

4 kommentarer:

LenA sa...

Härliga bilder och med tanke på den sista så behöver du väl inte fundera så länge nästa gång det är dags att ge Mats en present!!!!

Kram Lena

Min plats i solen sa...

Hej Monika!

Vad roligt att Skåne visade sig från sin bästa sida när ni vr här nere och att ni fick en sådan härlig resa. :) Jag tycker att Skåne är fantastiskt, men så är jag ju också partisk. ;)

Vi kom ju tyvärr aldrig iväg till marknaden men jag hoppas att det kommer fler tillfällen då vi kan ses. :)

Kram Lotta

Linda sa...

Tack Monika för din fina hälsning.
Fina bilder från Skåne du bjuder på. Ha en fin sommar! Kram Linda

Johanna Stålros sa...

Håller med om att skåne är bra fint! såg att du är i från Tidaholm, själv är jag ifrån Hjo;) kram Johanna