17 juli 2011

SEMESTERSTÄNGT

Har tänkt ta lite ledigt, så det är STÄNGT I BUTIKEN 16/7 - 26/7.
VÄLKOMNA IGEN 27/7 kl. 10.00

Här är ett nytt fint halsband, stort silverfärgat hjärta, lite andra silverdetaljer och svart dubbelt band i " fuskmocka".
Nytillverkat! RINGAR. Gjorda av ståltråd och gummislang.

Här är lite av garnerna som jag har i butiken. Sticket som jag har börjar på, är en poncho, blir nog bra att ha i vinter. Garnerna är från Järbo garn
 
Ha det gott/ Monika

05 juli 2011

SKÅNE...är så FINT!!!

I Torsdags åkte vi till Skåne, först blev det fältdagar i Borgeby, VILKET område med maskiner och tillbehör för allt inom lantbruk. STORT!!
Fredagen tillbringade vi på Ven. Så fint. Vi hyrde cyklar, och trampade runt ön, riktigt bra turistväder var det också. De fyra kommande bilderna är från Ven.
Jag har också varit med på KULLAMARKNADEN i Jonstorp. Trevligt , kul att träffa nya människor, och att få sälja smycken.
En fin utsikt från en höjd på Ven.
Vi stannade här och åt lax och potatissallad till lunch, härlig utsikt hade vi, sen fortsatte vi på cykeln mot Tycho Brahes museum.
Här är fler bilder från fina ön VEN.
SKÅNE är så fantastiskt fint.
Vi har varit i Borgeby på fältdagar, där visades detta vidunder, en maskin man tar upp sockerbetor med , tror jag att det är ( den röda maskinen ,övre bild). Den gröna CLAAS-traktorn skulle nog sambon gärna vara ägare till.
Ha det gott/ Monika