27 april 2011

VÅRNYTT!!!

Söt kanna att ha fina sommarblommor i. Brickan är bra att ha som kakfat, eller att ha saker på. Den, liksom kannan är målad vit.

Ett nytt halsband, med vita sötvattenpärlor och silverfärgad kedja.



Här är en söt liten ängel. Den har jag haft förut, finns åter i butiken.





Här är en ny söt liten ängel. Ha det gott/ Monika









20 april 2011

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK önskar jag Er alla. Hoppas vädret blir som vi önskar, vårvarma vindar och sol. Jag vet vad jag ska gör i helgen. Plantera alla våra pluggisar som är kvar. Det tar säkert tre dagar innan vi är färdiga. De första vi planterade ,vecka 10-11, växer så det knakar. De behöver glesas, men vad gör man om man inte har plats? Har vi planterat för mycke, jaaaa, som vanligt, men vad gör det, det brukar lösa sig.
Ha det gott/ Monika

13 april 2011

TORGDAGS

Imorgon, torsdag, åker vi för första gången i år, till torget i Töreboda. Då har vi med smycken och blommor ( Penseèr). Hoppas på en bra försäljning. Ska bli kul och träffa de andra "knallarna".

Kort halsband i två olika färger, rosa och tukos.
Pensèer som vi ska ta med till torget.
Här är en liten överblick av en del av våra sommarblommor. Det som är i amplar är, Million Bells, Surfinior bl.a. På borden finns begonior, verbena, helichrysum, pelargoner, gazania, husarknapp, fuschia,mm. Nu håller vi också med plantering av de mindre blommorna, tex. tagetes, petunior, silverek, rosenskära, dahlia, och lite annat. Nytt för oss i år är kannor, silverfalls, och en del annat.
Ha det gott/ Monika

06 april 2011

PÅSKÄGG

Lite påskpyssel kan man göra av pappersägg, papper, bilder, fjädrar och blommor. Detta ägg, går åt det vita hållet. Jag har en del av materialet i butiken. Kom gärna in och kolla vad som finns.
Här är ett kort halsband med en vit pärla i en ring. Kedjan är silverpläterad.
Ytterligare ett halsband, ungefär som det förra, annan kedja, och löstagbar berlock.
Här är ett halsband till, samma kedja som det, med den vita pärlan. Ha det gott/ Monika

02 april 2011

NYTT I BUTIKEN

Ett bord med en blandning av allt möjligt, tex. hushållspappershållare, krukor , små askar med änglamotiv, ♥- ram att ha ett fint foto i , och en del annat.
Fina vattenkannor att ha sommarblommor i. De här är vitlackade.
Här är vattenkannor i zink. Ha det gott/ Monika